Routebeschrijving
 
Voor velen is Kunsthuis “Marc Chagall” verder weg dan toen wij nog in Amsterdam zaten. Het mooie dorp en de prachtige omgeving maken echter nog meer dan vroeger een bezoek aan de galerie tot een feestje!
Chagall, bossen, duinen, strand en weilanden…
 
Wij zijn gevestigd op Lage Weidtje 5, 1861 JN Bergen (N.-H.)
 
Met de auto rijdt u als volgt:
Vanaf Amsterdam rijdt u richting Zaanstad. U rijdt tot aan Alkmaar en neemt daar de ringweg West. Na de afslag Egmond volgt die naar Bergen.
Wanneer u het dorp binnenrijdt gaat u rechtdoor bij de eerste rotonde en eveneens bij de tweede rotonde. Daarna maakt de weg een bocht naar links en vervolgens naar rechts. U gaat daar in mee. Na de bocht naar rechts gaat u de derde straat rechts in. U bent in de Prins Bernardlaan.
 
Bereikbaarheid met openbaar vervoer:
De trein naar Alkmaar geeft aansluiting op de bus naar Bergen. Lijn 6 vanaf het station vertrekt ieder half uur: 15 over en 15 voor het hele uur. Uitstappen bij het eindpunt: Bergen Plein.
Vanaf daar is het 5 minuten lopen.
U gaat een klein stukje terug en gaat dan bij een klein parkeerterrein links af. Die straat (Prins Hendriklaan) volgt u, tot u een grotere weg kruist. Daar gaat u rechts af. Meteen de eerste straat links is de Prins Bernardlaan, waar u op nummer 37 ons onopvallende huis ziet met de galerie.